Scouting Pater Bleijs
Kapel in 't Zand | Roermond

Rabobank Clubactie

Kapelse verenigingen slaan handen ineen voor Rabo ClubSupport!

Binnenkort gaat de Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne) weer van start. De actie wordt dit jaar gehouden van 27 september tot en met 11 oktober. De Rabobank stelt ook dit jaar een deel van de winst beschikbaar voor de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Drie Kapelse verenigingen, Fanfare Onze Lieve Vrouw in ’t Zand, Scouting Pater Bleijs en vastelaovesvereniging De Kaketoes, hebben de handen ineen geslagen en nemen samen deel aan deze mooie actie, waarmee de verenigingskas met een leuk bedrag kan worden aangevuld.

De opzet van deze campagne is als volgt: iedereen die lid is van de Rabobank kan in totaal vijf stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen en organisaties. Het bedrag dat door de Rabobank aan de vereniging of stichting wordt overgemaakt is gebaseerd op het aantal uitgebrachte stemmen. Kortom: hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor de clubkas.

Afgelopen jaar haalden ‘de Famfaar’, de Kaketoes en Scouting Pater Bleijs alle een mooi bedrag binnen. Met hun gezamenlijke ludieke filmpje, waarin de rol van de jeugd en de samenwerking centraal stond, haalden de Kaketoes en Pater Bleijs ook nog eens de extra originaliteitsprijs van 750 euro binnen.

Alle bovengenoemde verenigingen staan midden in de Kapelse gemeenschap en als doel hebben om leuke activiteiten te organiseren voor jong en oud. Extra financiële middelen zijn daarbij uiteraard zeer welkom.

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op de website www.rabo-clubsupport.nl/roermond-echt. Op deze website staat ook info over hoe men lid kan worden van de Rabobank

De komende weken zullen wij u ook via onze social mediakanalen op de hoogte houden van deze actie. Mogen wij op u rekenen? Bij voorbaat heel hartelijk dank! Fanfare O.L. Vrouw in ’t Zand, VV de Kaketoes en Scouting Pater Bleijs.