Scouting Pater Bleijs
Kapel in 't Zand | Roermond

Jubileumfeest! 9 april 2022

Beste leider, vrijwilliger, aalmoezenier, ouder, oud-vrijwilliger en eenieder die onze scoutinggroep een warm hart toedraagt,

Via deze weg willen wij jullie van harte uitnodigen om samen met ons, het 75 jarige jubileum te komen vieren! Op zaterdag 9 april 2022 geeft Scouting Pater Bleijs een feest, bij café zaal – Aad Remunj. De deur staat open vanaf 20.00 uur en rond 20.30 uur zal het feest officieel geopend worden. Leuk als jullie dan al aanwezig zijn!

Er is muziek, een hapje en een drankje (de eerste paar zijn van ons) en tot 01.00 uur kan er gefeest en gedanst worden. Uiteraard onder het genot van scoutingverhalen, herinneringen en het trotse gevoel dat deze prachtige vereniging al 75 jaar bestaat! Daar wil je bij zijn toch?

Hopelijk tot dan!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.